Meer resultaten voor sauna de hoeve


sauna de hoeve
Sauna De Hoeve Gemeente Retie.
T 014 38 92 30. Disclaimer Retie Lcp nv. Van A tot Z. Deelnemer aan de Retiese cadeaucheques. Woensdag van 13.00 u. Zaterdag en zondag van 11.00 u. Nonnenstraat 25 2470 Retie G 0479 05 91 82 lagappa@live.be www.dehoevesauna.be.
FamilieSauna De Hoeve Antwerpen Deal van de dag Groupon Antwerpen.
3-gangen menu met water en wijn menu is per dag anders maar er wordt rekening gehouden met je suggestie voor vegetarisch/vis/vlees. Bij Sauna De Hoeve in Retie laat je al je zorgen thuis want in dit wellnesscenter is er geen plaats voor. Al die plaats is namelijk ingenomen door verschillende saunas een whirlpool een koud en warm dompelbad een stoombad een verwarmd zwembad een voetbad een rustruimte een tv-corner een ingerichte tuin en een restaurant. Dit saunacenter is sinds 1 jaar open en het hele complex heeft een opfrisbeurt gekregen. Dankzij de relatieve kleinschaligheid van dit center heerst er een familiale sfeer.
Sauna De Hoeve Retie België Beoordelingen TripAdvisor.
Sauna De Hoeve Beoordelingen Retie. Wat te doen in Retie. Nr.2 van 2 dingen om te doen in Retie. Spa's Spa en wellness. Nonnenstraat 25 Retie 2470 België. 32 479 05 91 82. Deze zaak is sinds kort definitief gesloten. het al dan niet geslaagde dagbezoek was dikwijls afhankelijk van het humeur van de dag van de meer lezen. Beoordeeld op 7 februari 2017. Restaurant concorde was heel vriendelijk personeelvoelde me dadelijk thuis super gewoon lekkere meer lezen.
Privé Sauna Hoeve Roosbeek.
In de sfeervolle en luxueuze ruimte met zwembad jacuzzi Finse sauna hamam infrarood sauna wateremmer komt u volledig tot rust. U kan tevens ook gebruik maken van onze restaurantservice om ook zo te genieten van een hapje en een drankje zonder gestoord te worden. Kom de heilzame werking van het saunagebeuren in dit magische kader ontdekken.
De Hoeve Publieke sauna Retie Antwerpen Relaxy.be.
Het Vijfde Seizoen 233 km. La Nostra Vita 306 km. Voeg toe aan favorieten. Stuur naar een vriend. Klik hier om de kaart te vergroten. Nonnenstraat 25 2470 RETIE. Toon mij het telefoon nummer 0479/05.91.82. Schrijf een beoordeling en deel het met de rest van de bezoekers! Je e-mailadres verschijnt niet op de website Beoordeling. Velden verplicht in te vullen. Publieke sauna's PER PROVINCIE. Publieke sauna in Antwerpen. Publieke sauna in Limburg.
Sauna de Hoeve aanbiedingen SaunaDeals.NU!
Sauna de Hoeve aanbiedingen. Dagentree Sauna de Hoeve voor 1995. Voor 1490 een wellnessdag in België. Sauna het Friese Woud aanbiedingen.
Sauna De Waterhoeve.
Welkom in de Waterhoeve. Een charmevol prive saunacomplex romantisch ingericht in harmonie met de landelijke omgeving. Want u het gevoel geven van thuiskomen is voor ons belangrijk. Niemand komt uw welverdiende rust verstoren. Samen met uw liefste uw gezin of uw vrienden hebt u een kuuroord voor u alleen. Ervaar een vakantiegevoel in een oase van rust en gezelligheid. Wij bieden u ons gloednieuw multifunctioneel massagebad aan met rotary hydro jets.
Wellness De Haan Hoeve Welgelegen relaxen in alle rust.
frisdranken wijn / champagne / cava. Bekijk onze Welgelegen arrangementen met overnachting HIER. Restaurant Grill Bleu Chaud. Webdesign by New Media Concepts.
Sauna De Hoeve nieuw leven ingeblazen Retie Gazet van Antwerpen.
Geef een zoekterm in. Maak van Retie jouw startgemeente! Sauna De Hoeve nieuw leven ingeblazen. 12/02/2013 om 1550 door verheyen sofie. Retie Familiesauna De Hoeve in de Nonnenstraat werd nieuw leven ingeblazen en zal elke week op woensdag van 13 tot 23 u en op zaterdag en zondag van 11 tot 23 u geopend zijn. Op woensdag krijgen jongeren een streepje voor. Zij kunnen dan tegen een korting van 50% genieten van alle faciliteiten. Deze omvatten de sauna whirlpool het zwembad koud en warm dompelbad stoombad en de infraroodcabine. Tevens kan u tussen 16 en 17u genieten van een fruitbuffet.
Shedeals Dagje puur genieten bij Sauna de Hoeve.
Een hele dag wellnessen met een massage en een heerlijk brunchbuffet er bovenop? Daar zeggen wij geen nee tegen! Bestel nu snel je dagticket voor Sauna De Hoeve in Retie met super korting! In dit wellnesscentrum vind je onder andere regendouches bio sauna 50 C en 50% vochtigheid droge sauna natte sauna met hout gestookte buitensauna infraroodkabine verwarmde zitbank whirlpool koud en warm dompelbad stoombad verwarmd zwembad rustruimte tv-corner en een gezellige tuin. Indien beschikbaar krijg je ook een opgietsessie. Een gecertificeerde opgietmeester gaat mee in de sauna giet een combinatie van water en etherische olie op de stenen en wappert met een handdoek de waterdamp naar je toe. Ondanks de warmte een heus kippenvelmoment!

Contacteer ons